Vriend van de Stichting

Word vriend van onze stichting en geniet van gratis entree, exclusieve evenementen en meer.  U bent vanaf € 17,50 euro per jaar (2017) lid oftewel vriend van onze stichting. Daarvoor:

  • hebben u en uw gezinsleden het hele jaar door gratis toegang tot ons museum-sterrenwacht;
  • krijgt u toegang tot Horizonline, een speciale webpagina alleen voor u als vriend van de stichting met elk kwartaal nieuwe artikelen over ons museum en op het gebied van sterrenkunde;
  • houden wij u op de hoogte als er een nieuwe expositie, een activiteit of evenement bij ons is;
  • ontvangt u minimaal eenmaal per jaar een uitnodiging om bij ons een lezing bij te wonen of deel te nemen aan een activiteit;
  • en ontvangt u jaarlijks ons (financiële) jaarverslag.

 


Contactformulier voor lidmaatschappen

Vult u onderstaand formulier in om u aan te melden als vriend van de stichting of als u vragen en adreswijzigingen hebt. Onze administratie zal zo snel mogelijk de doorgegeven informatie verwerken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

ANBI

De Stichting Streekmuseum–Volkssterrenwacht Burgum is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat uw giften, bijdragen e.d. voor de inkomstenbelasting voor u aftrekbaar kunnen zijn. Kijk voor meer informatie over ANBI op http://anbi.nl of op de site van de Belastingdienst.